Va aduce la cunostinta urmatoarele:

 1. Respectam dispozitiile legale privitoare la protectia datelor cu caracter personal si punem în aplicare masuri tehnice si organizatorice de protejare a tuturor operatiunilor privitoare în mod direct sau indirect la datele cu caracter personal, care previn prelucrarile neautorizate sau ilegale, precum si pierderile sau distrugerile accidentale sau ilegale.
 2. Prelucram numele si prenumele dumneavoastra, domiciliul si codul numeric personal cuprinse în contractul/factura încheiat/a cu noi, pentru:
  – executarea contractului încheiat cu dumneavoastra, inclusiv realizarea serviciilor efectuate de noi la cererea dvs. (servicii de transport si montaj usi);
  – îndeplinirea obligatiilor fiscale legate de incasarea pretului produselor si serviciilor conform facturilor;
  – îndeplinirea obligatiilor contractuale stabilite de parti;
  – îndeplinirea obligatiei noastre legale în materie contabilitate-fiscalitate de tinere a evidentei contractelor si facturilor încheiate cu partenerii nostri (clienti si furnizori).
  Aceste date vor fi pastrate pe durata tinerii evidentelor contabile potrivit Legii contabilitatii si Codului fiscal.
 3. Prelucram numarul dumneavoastra de telefon si adresa dumneavoastra de e-mail, pentru:
  – comunicarea cu dumneavoastra.
  Aceste date vor fi pastrate pe durata executarii contractului dintre dvs. si societatea noastra.
 4. Nu utilizam datele cu caracter personal pentru prelucrare automatizata si nici pentru realizarea de profile. Nu luam niciodata decizii automate cu privire la dumneavoastra. Utilizam mijloace tehnice pentru stocarea datelor în conditii de securitate. Nu prelucram date în scopuri secundare incompatibile cu scopurile pentru care le-am colectat.
 5. Respectam si asiguram în mod strict secretul profesional. Nu folosim datele decât pentru realizarea intereselor dumneavoastra sau îndeplinirea obligatiilor legale si contractuale.
 6. Revizuim în fiecare an datele colectate, analizând în ce masura pastrarea lor este necesara scopurilor mentionate, intereselor dumneavoastra legitime sau îndeplinirii obligatiilor noastre legale si contractuale. Datele care nu mai sunt necesare vor fi sterse.
 7. Beneficiati de dreptul de acces, interventie, rectificare si portare cu privire la datele pe care ni le furnizati, sa limitati prelucrarea realizata de noi si chiar sa solicitati stergerea datelor. Mentionam ca interventia asupra datelor pe care ni le-ati furnizat poate fi de natura sa împiedice executarea contractului încheiat între dumneavoastra si societatea noastra. În acest caz societatea noastra este exonerata de raspundere. Va rugam sa ne aduceti la cunostinta solicitarile dumneavoastra, în orice modalitate care este asiguratoare cu privire la identitatea solicitantului si îndreptatirea lui. Va vom raspunde neîntârziat. Daca sunteti nemultumit, aveti posibilitatea sa va adresati ANSPDCP.
  Am luata cunostinta si am înteles pe deplin informarea.