Afișez toate cele 2 rezultate

Bine ai venit la serviciile noastre de montare de la “Tipul cu Usile”! Suntem aici pentru a face procesul de achiziție și instalare a usilor de interior și celor de exterior cât mai ușor și mai convenabil pentru tine.

Oferim pachete complete care includ atât usi de interior cu montaj inclus, cât și usi de exterior cu montaj inclus, astfel încât să te poți bucura de produsele noastre fără griji suplimentare legate de instalare. Echipa noastră de profesioniști experimentați se va asigura că fiecare ușă este montată corect și în siguranță.

Pretul pentru montarea usilor este determinat în funcție de valoarea coșului tău de cumpărături. Oferim două opțiuni de montaj: standard și premium. Pretul de montare pentru usi este calculat ca un procent din valoarea totală a coșului. Montajul standard este cotat la 25% din valoarea coșului, în timp ce montajul premium este cotat la 30%. Alegerea ta depinde de nevoile tale specifice și de nivelul de finisare și atenție la detalii pe care îl cauți.

Echipa noastră dedicată este aici să te ghideze prin procesul de achiziție și instalare, asigurându-ne că primești cele mai bune servicii posibile la un preț accesibil. Nu ezita să ne contactezi pentru mai multe informații despre serviciile noastre de montare și să descoperi cât de ușor poate fi să îți transformi locuința cu usi de interior și exterior de calitate, instalate profesionist.